Logg inn Funksjonalitet Prøv gratis Artiklar Video Kontakt oss Nettkurs RådgjevarPortalen
Start Funksjonalitet Prøv gratis Artiklar Videoar Kontakt oss Nettkurs

Lansering: "Gårdsinfo" med QR-kode

- en digital orienteringstavle

Du kjenner kanskje til at vi kan generere en QR-kode for alle dine sikkerhetsdatablader? Vi har videreutviklet ideen og kommer nå med lanseringen om «Gårdsinformasjon» som QR-kode i HMS-modulen. Her kan du legge inn dokumenter og informasjon som skal være fritt tilgjengelig for andre på gården via QR-kode eller link. Dette blir som en digital orienteringstavle.

Plakat
Plakat

QR-koden vil sende deg til denne siden

Skriv ut plakaten og heng den opp et sted som er synlig og tilgjengelig for alle på gården. En trenger ikke om å ha Agrilogg-konto for å lese av QR-koden og åpne informasjonen som du har lagt inn.

Innhold som du kan dele/vise i din gårdsinformasjon:

Kontaktpersoner: Her kan du gjøre nøkkelpersoner, med navn og telefonnummer, tilgjengelig for alle som besøker gården. Personene hentes fra Profil og alle Innstillinger > Ansatte.

Kontaktpersoner

Beredskaps- og smittevernplaner: Både Beredskaps- og smittevernplaner laster du direkte opp til «Gårdsinformasjon». Du kan ikke lage slike planer i Agrilogg per i dag.

Beredskaps- og smittevernplaner

Instrukser/prosedyrer: Her kan du for eksempel legge til instrukser om din fjøsrutine og vask av fjøs, for å sikre at alle avløsere utfører arbeidet med samme rutine. Instrukser/prosedyrer finner du under HMS > Dokumentert instruks/prosedyre.

Instrukser/prosedyrer

Sikkerhetsdatablader: Du kan inkludere alle dine sikkerhetsdatablader her. Du kan endre eller fjerne sikkerhetsdatablader under «Mitt stoffkartotek (sikkerhetsdatablad)» i HMS-modulen.

Sikkerhetsdatablader

Opprett eller last opp dokument: Her kan du laste opp ferdige dokumenter eller opprette innhold. Eksempler på nyttige dokument er gårdkart og rømningsplan.

Opprett eller last opp dokument

Overordnede HMS-mål: Her kan du legge til og gjøre dine overordnede HMS-mål åpne for alle. Overordnende HMS-mål legger du til øverst i HMS-modulen.

Overordnede HMS-mål

Nødnummer: Til din gårdsinformasjon/QR-kode kan du inkludere nødnummer til brann, politi og ambulanse - med flere. Bare velg og klikk!

Nødnummer

Språk på Gårdsinfo-siden: Her velger du ønsket språk for din gårdsinformasjon.

Språk

Publisert desember 2023


Prøv Agrilogg | Logg inn | Kontakt oss

Prøv Agrilogg | Logg inn | Kontakt oss
©2016-2024 Agrilogg AS. All rights reserved
Agrilogg® is a registered trademark
Personvern (GDPR)

AgriLogg på Facebook    AgriLogg på Instagram